Innovatiivisesti perheyrityksen arvoilla

Meillä työntekijää kohdellaan kuin perheenjäsentä. Positiivinen, luottavainen sekä kunnioittava työilmapiiri vaikuttaa aina työnjälkeen ja siten positiiviseen asiakaskokemukseen.

Yritys

Vuonna 1993 perustettu Laukaan Betoni Oy on toisen polven perheyritys. Vuosikymmenten ajan olemme järkkymättömällä ammattitaidolla vaikuttaneet paikalliseen rakentamiseen valmisbetonin ja erilaisten rakennuselementtien valmistajana.

Viime vuodet ovat kuluneet nousujohdanteisesti ja olemme olleet monessa yhteiskunnan keskeisessä projektissa mukana. Meillä on vahva asema kotimaisella rakennusalalla, mikä saa perustansa luotettavasta sekä asiakaslähtöisestä toiminnasta.

n. 13 milj. liikevaihto

n. 15 milj.
liikevaihto

72 työntekijää

99
työntekijää

Toimipisteet

2
toimipistettä

Arvot

Toimintamme pohjautuu asiakastyytyväisyyteen, mikä on meille muutakin kuin pelkkä sana. Asiakastyytyväisyys saa perustansa toimivasta ja hyvinvoivasta tuotantoketjusta, mihin panostamme reippaasti. Meillä on kasassa todella tunnollinen sekä osaava työryhmä, mikä näkyy tuotantoprosessin laadussa ja lopulta hymyilevissä asiakkaissa.

Laukaan Betonilla työntekijöitä tuetaan ja kannustetaan niin hyvinä aikoina kuin myös silloin, kun ärräpäät lentelevät. Siitä se luottamus lähtee. Positiivinen, luottavainen sekä kunnioittava työilmapiiri vaikuttaa aina työnjälkeen ja siten positiiviseen asiakaskokemukseen. Kun työntekijä on ylpeä tekemästään, se välittyy myös asiakkaalle ja muille loppukäyttäjille.

Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin se, että jokainen työntekijämme selviää työpäivästään turvallisesti omaan kotiinsa. Tästä syystä työturvallisuutta kehitetään meillä jatkuvasti tarkalla silmällä. Työturvallisuuteen ja -tehokkuuteen tähtäävästä Lean-menetelmästä voit lukea lisää täältä.

Visio

Tavoitteenamme on olla betonialan paras yhteistyökumppani ja luotettavin yritys, myös työnantajana. Haluamme olla jatkossakin tunnettuja täsmällisestä toiminnasta ja parantaa meidän näkyvyyttä sekä tunnettavuutta myös työmarkkinoilla. Vastuullisena ja rehellisenä yhteistyökumppanina pystymme seisomaan ylpeänä kasvavan sekä rakentavan Suomen keskipisteessä.

Kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Pyrimme jatkossakin löytämään parannusta sekä kehitystä vaativat kohteet betonielementtien sekä valmisbetonin valmistajana. Vuonna 2019 käyttöönotetun Lean 6S-johtamisfilosofian avulla pystymme kehittämään koko tuotantoketjua kustannustehokkaampaan suuntaan kasvattaen samalla varsinaisen lopputuotteen laatua.  

Näemme betonirakentamisessa valtavasti lunastamatonta potentiaalia. Pystymme luomaan ainutlaatuisia, kauniita ja moniulotteisia betonielementtejä, jotka muuttavat ihmisten ajatuksia betonista ja sen tarjoamista ympäristöystävällisistä mahdollisuuksista.

Perinteitä kunnioittaen haluamme olla jatkossa entistä vaikuttavammin mukana suomalaisessa rakennusteollisuudessa. Rakennusten visuaalisuus ja ulkonäkö tulevat olemaan entistä tärkeämmässä roolissa, kun Suomeen luodaan uusia asuinympäristöjä. Näyttävät rakennukset luovat viihtyisiä sekä mieleenpainuvia asuinympäristöjä. Aiomme olla entistä vahvemmin mukana niiden toteuttamisessa.