Innovatiivisesti perheyrityksen arvoilla

Yritys

Vuonna 1993 perustettu Laukaan Betoni Oy on toisen polven perheyritys. Vuosikymmenten ajan olemme ammattitaidolla vaikuttaneet Suomen rakentamiseen valmisbetonin ja erilaisten rakennuselementtien valmistajana.

Laukaan Betonin kaksi toimipistettä sijaitsevat Jyväskylän Seppälänkankaalla ja Laukaan Asemalla. Uusi toimistomme sijaitsee Jyväskylän Seppälänkankaan tehtaan yhteydessä.

10-15 milj. liikevaihto

N. 12 MILJ.
Liikevaihto

65 työntekijää

65
Työntekijää

Toimipisteet

2
Toimipistettä

Toiminnan perusta

Toimintamme pohjautuu asiakastyytyväisyyteen. Asiakastyytyväisyys saa perustansa toimivasta, vastuullisesta ja hyvinvoivasta tuotantoketjusta. Tunnollisten ja ammattitaitoisten työntekijöiden kädenjälki näkyy tuotantoprosessin laadussa ja lopulta hymyilevissä asiakkaissa.

Työturvallisuuden ja hyvinvoinnin kehittäminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Työturvallisuuteen ja -tehokkuuteen tähtäävästä Lean 6S -menetelmästä voit lukea lisää täältä.

Arvot & visio

Tavoitteenamme on olla betonialan paras yhteistyökumppani ja luotettavin yritys, myös työnantajana. Haluamme olla jatkossakin tunnettuja täsmällisestä toiminnasta ja parantaa meidän näkyvyyttä sekä tunnettavuutta myös työmarkkinoilla. Vastuullisena ja rehellisenä yhteistyökumppanina pystymme seisomaan ylpeänä kasvavan sekä rakentavan Suomen keskipisteessä.

Perinteitä kunnioittaen haluamme olla tulevaisuudessa entistä vaikuttavammin mukana suomalaisessa rakennusteollisuudessa. Rakennusten visuaalisuus ja ulkonäkö tulevat olemaan entistä tärkeämmässä roolissa, kun Suomeen luodaan uusia asuinympäristöjä ja koteja. Näyttävät rakennukset luovat viihtyisiä sekä mieleenpainuvia asuinympäristöjä. Aiomme olla entistä vahvemmin mukana niiden toteuttamisessa.