Betonialan arvostettu yhteistyö­kumppanisi

Asiakkaan tyytyväisyys on meidän toiminnan järkkymätön kulmakivi. Vuosien 1993-2019 aikana olemme toimittaneet asiakkaille yli 2200 rakennuskohdetta.

Tuotteet

Rakentamisessa betoni on perusteltu ratkaisu. Sen paloturvallisuus ja kosteudeneristäminen ovat ehdottoman tärkeässä roolissa, kun suunnitellaan uusia, pitkäikäisiä koteja ja rakennuksia. Betoni kestää myös rajummatkin keliolosuhteet, minkä ansiosta sen huoltokustannukset pysyvät alhaisina. Tiivis betonielementti vaimentaa erinomaisesti myös kaikista haastavinta äänisaastetta. Näiden syiden seurauksena betoni on luonnollinen näky suomalaisessa kaupunkikuvassa.

Kun kestävää ja vahvaa Suomea rakennetaan, miksi emme samalla rakentaisi siitä kaunista ja näyttävää? Laukaan Betoni Oy:n graafinen betoni murtaa ajatuksia betonista. Sen tarjoamat visuaaliset mahdollisuudet ovat rajattomat ja betonin ulkonäkö säilyy näyttävänä vuosien ajan, minkä takia se on erinomainen valinta esimerkiksi kaupunkirakentamisessa.

Elementtitehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Laukaassa. Valmisbetonia tuotamme Jyväskylän ja Laukaan tehtaiden lisäksi myös Vaajakoskella sekä Äänekoskella.

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä. Laajakirjoinen kuljetuskalusto takaa sen, että tilaamasi laadukas ja sertifioitu betonituote on kohteessasi ajallaan - kuten on sovittu!

Betonielementit

Tarjoamme kattavat elementtiratkaisut erilaisiin kohteisiin usealla pinta- ja värivaihtoehdolla.

Lue lisää

Graafinen betoni

Graafinen betonimme on innovatiivinen ja kustannustehokas ratkaisu, jota voidaan toteuttaa kaikenlaisiin elementteihin.

Lue lisää

Valmisbetoni

Vakiokuljetuskalustoomme kuuluu neljä pyörintäsäiliöautoa ja kaksi kuljettavaa pumppuautoa.

Lue lisää