Betonialan arvostettu yhteistyö­kumppanisi

Palvelut & Tuotteet

Rakentamisessa betoni on perusteltu ja arvonsa säilyttävä ratkaisu. Sen paloturvallisuus ja kosteudeneristys ovat ehdottoman tärkeässä roolissa, kun suunnitellaan pitkäikäisiä rakennuksia. Betoni kestää kaikista rajuimmatkin keliolosuhteet, minkä ansiosta sen huoltokustannukset pysyvät alhaisina. Betonielementti vaimentaa erinomaisesti myös kaikista haastavinta melua. Näiden syiden seurauksena se on luonnollinen näky suomalaisessa kaupunkikuvassa.

Ota yhteyttä meidän myyntitiimiin, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä. Laajakirjoinen kuljetuskalusto takaa sen, että tilaamasi laadukas ja sertifioitu betonituote on kohteessasi ajallaan - kuten on sovittu!

Julkisivuelementit

Betonin arkkitehtoniset sekä visuaaliset mahdollisuudet seinien ja muiden pintojen kohdalla ovat rajattomat. Kaupunkien näyttävät ja mieleenpainuvat julkisivut vaikuttavat positiivisesti kaupungin imagoon - viihtyisä kaupunki vetää luokseen ihmisiä.

Julkisivu on ikään kuin rakennuksen käyntikortti, minkä takia siihen kannattaa panostaa esimerkiksi eri pinta- tai värivaihtoehtoja hyödyntämällä. Meillä on tarjota lukuisia erilaisia vaihtoehtoja ja yhdistelmiä näyttävän betonijulkisivun toteuttamiseen.

Lue lisää

Rakennuselementit

Rakennuselementeissä olemme vastuullinen toimija koko Suomen mittakaavassa. Valmistamme laadukkaat ja sertifioidut betonielementit Jyväskylän ja Laukaan tehtailla. Tehtaiden keskeinen sijainti tarjoaa kustannustehokkaat betonielementtitoimitukset kohteeseesi.

Valmistamme erilaiset betonituotteet niin suuriin kuin pieniin rakennuskohteisiin. Energiataloudellinen ja lämpöä tasaava betoni tarjoaa kustannustehokkaat, mutta yksilölliset ratkaisut kaikenlaisiin tarkoituksiin. Elementteihin asennetaan suunnittelun mukaisesti tarvittavat sähköosat.

Lue lisää

Valmisbetoni

Betoni on varma ja kulutusta kestävä valinta rakennuksin kantaviin ja kantamattomiin rakenteihin. Olemme vastuullinen ja asiakaslähtöinen betonintoimittaja Keski-Suomen alueella. Meiltä saat valmisbetonin kohteeseesi toimitettuna pumpattuna tai rännillä purettuna kahdelta valmisbetoniasemalta Jyväskylästä ja Laukaasta.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan projektisi betonitarpeet yhdessä!

Lue lisää

Näissä olemme olleet mukana

Kinkomaan koulun laajennus

Kinkomaa, Muurame

Lue lisää

As Oy Reimari

Keskusta, Jyväskylä

Lue lisää

Jyväskylän kristillisen opiston lisärakennus

Sulkula, Jyväskylä

Lue lisää

As. Oy Jyväskylän Syke ja City

Keskusta, Jyväskylä.

Lue lisää

As. Oy Jyväskylän Laajalahti

Taulumäki, Jyväskylä.

Lue lisää

JVA Pellonreuna

Kuokkala, Jyväskylä.

Lue lisää

As. Oy Laukaan Peurantähti

Peurunka, Laukaa.

Lue lisää

As. Oy Sulkulan Huvitus

Sulkula, Jyväskylä.

Lue lisää

As. Oy Saukonpaaden Merituuli

Jätkäsaari, Helsinki.

Lue lisää

As. Oy Jyväskylän Raina

Kangas, Jyväskylä.

Lue lisää

As. Oy Jyväskylän Sonaatti

Lutakko, Jyväskylä.

Lue lisää

As. Oy Jyväskylän Puukuokka 1

Kuokkala, Jyväskylä.

Lue lisää

As. Oy Helsingin Ruori

Jätkäsaari, Helsinki.

Lue lisää

As. Oy Muuramen Lossi ja Poiju

Kinkomaa, Muurame.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Myyntipäällikkö

Jukka Elomaa
0407009137
Lähetä viesti