Betonialan arvostettu yhteistyö­kumppanisi

Asiakkaan tyytyväisyys on meidän toiminnan kulmakivi. Vuosien 1993-2019 aikana olemme toimittaneet asiakkaille yli 2200 rakennuskohdetta.

Tuotteet

Rakentamisessa betoni on perusteltu ja arvonsa säilyttävä ratkaisu. Sen paloturvallisuus ja kosteudeneristys ovat ehdottoman tärkeässä roolissa, kun suunnitellaan pitkäikäisiä rakennuksia. Betoni kestää kaikista rajuimmatkin keliolosuhteet, minkä ansiosta sen huoltokustannukset pysyvät alhaisina. Betonielementti vaimentaa erinomaisesti myös kaikista haastavinta melua. Näiden syiden seurauksena se on luonnollinen näky suomalaisessa kaupunkikuvassa.

Valmistamme erilaiset betonituotteet myös pienempiin rakennuskohteisiin. Energiataloudellinen ja lämpöä tasaava betoni tarjoaa kustannustehokkaat, mutta yksilölliset ratkaisut kaikenlaisiin kohteisiin. Lisäksi sen arkkitehtooniset sekä visuaaliset mahdollisuudet seinien ja muiden pintojen kohdalla ovat rajattomat. Näyttävä ja mieleenpainuva julkisivu on rakennuksen käyntikortti, minkä takia siihen kannattaa panostaa esimerkiksi eri pinta- tai värivaihtoehtoja hyödyntämällä.

Ota yhteyttä meidän myyntitiimiin, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä. Laajakirjoinen kuljetuskalusto takaa sen, että tilaamasi laadukas ja sertifioitu betonituote on kohteessasi ajallaan - kuten on sovittu!

Rakennuselementit

Tarjoamme kattavat sekä näyttävät elementtiratkaisut erilaisiin rakennuskohteisiin.

Lue lisää

Graafinen betoni

Graafinen betoni on ainutlaatuisen näyttävä ratkaisu, kun julkisivun halutaan erottuvan edukseen.

Lue lisää

Valmisbetoni

Vakiokuljetuskalustoomme kuuluu neljä pyörintäsäiliöautoa ja kaksi kuljettavaa pumppuautoa. Pyydä tarjous!

Lue lisää

Myyntipäällikkö

Jukka Elomaa
0407009137
Lähetä viesti

Valmisbetoni­

Jorma Helin
0405284598
Lähetä viesti