Uutinen | 03.12.2018

Rakennusliike Peabin luotettava yhteistyökumppani jo 15 vuoden ajan

Peab rakentaa muun muassa asuntoja, kouluja sekä hoivakoteja. Laukaan Betonin kanssa Peab on ollut ensimmäisen kerran tekemisissä jo 15 vuotta sitten.

 

Pekka Puustelli työskentelee rakennusliike Peabilla Jyväskylässä työpäällikkönä. Peab rakentaa muun muassa asuntoja, kouluja sekä hoivakoteja. Työpäällikkönä Pekka valvoo Peabin Jyväskylän alueen kohteiden rakennuttamista ja tuotantoa.


Laukaan Betonin kanssa Peab on ollut ensimmäisen kerran tekemisissä jo 15 vuotta sitten. Yritys on Pekan mielestä hinnaltaan kilpailukykyinen ja paikallisena toimijana tärkeä kumppani Peabille. Yhteistyötä helpottaa se, että Peabin kohteiden lähellä on kaksi Laukaan Betonin tehdasta.

Laukaan Betoni on Pekan mukaan tuotantovarmuudeltaan erinomainen toimija. Esimerkiksi asuinkerrostaloihin tulee valmiita betonielementtejä, joten on todella tärkeää, että tuotteet ovat laadukkaita ja saapuvat ajallaan.

– Betonin toimittajaa valitessa tärkeimmät asiat ovat ilman muuta aikataulujen pitävyys, laatu ja kustannukset. Olemme käyttäneet Laukaan Betonia pääasiassa elementtiteollisuudessa, oikeastaan kaikissa kohteissa, joissa käytämme betonielementtejä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi portaat sekä anturit. He ovat monessa projektissamme mukana, Pekka kertoo.

Takuuvarma laadun ja tuotannon toimija

Betonielementtitoimittajana Laukaan Betoni on Peabin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Heiltä Peab tietää saavansa takuuvarman laadun ja tuotannon. Aikataulut pitävät ja tutut työntekijät huolehtivat, että asiat hoituvat.

– Palveluiden ja tuotteiden toimitus on sujunut aina juuri niin kuin on sovittu. Kun jostain lyödään kättä päälle, niin myös toimitaan. Se on hirveän tärkeä asia meille, Pekka sanoo.

– Laatu on ilman muuta meille tärkein kriteeri. Asuntorakentamisessa huomaa, jos laatu on huonoa ja virheiden korjaaminen myöhemmin kyllä sitten maksaa. Laukaan Betonin kanssa homma toimii, Pekka kiittelee.

Laadukas paikallinen toimija

Laukaan Betoni on Peabin toiminnassa usein mukana jo elementtien suunnitteluvaiheessa. Yritykset käyvät yhdessä läpi eri ratkaisuja ja sopivat, miten projektit olisi tehokkainta toteuttaa. Suunnittelu tehdään ajoissa ja näin vältetään mahdollisia ongelmia.

– Erityisen tyytyväinen olen ollut toimitusvarmuuteen, se on meille todella tärkeä asia. Laatu on takuuvarmaa. Jos joskus harvoin on jotain ongelmia ollutkin, on reklamaatiot ja korjaustoimet käsitelty sekä hoidettu ripeästi, Pekka kertoo.

– Laukaan Betoni on hyvä paikallinen toimija ja yrityksemme arvokas yhteistyökumppani. Hyvää suomalaista työtä ja hinta-laatusuhdekin on hienosti kohdallaan, Pekka sanoo lopuksi.