Ajankohtaista:
Jätä yhteydenottopyyntö!

Valmisbetoni

Jorma Helin 0405284598

Laukaan Betoni on kokenut ja osaava valmisbetonitoimittaja. Yrityksemme luotettava ja asiantunteva henkilöstö auttaa valitsemaan asiakkaalle soveltuvimman valmisbetonin. Betonin tehokas laadunvarmistus, nykyaikainen tuotantotekniikka ja monipuolinen kuljetuskalusto varmistavat, että asiakas saa tilaamansa laadukkaan valmisbetonin sovittuun aikaan ja sovituin kustannuksin. Neljä eri valmisbetoniasemaamme tarjoavat lyhyet kulkuetäisyydet koko Keski-Suomen alueelle.

Betonielementit

Jukka Elomaa 0407009137, Tuomas Niska 0405286365

Toimitamme laadukkaita betonielementtejä koko Suomen alueelle. Olemme tunnettuja lujasta ammattitaidosta, sujuvuudesta sekä toimitusvarmuudesta.Tuotteemme ovat CE-sertifioituja. Lisäksi tuotteemme kuuluvat FI ja FI-varmennustodistuksen piiriin. Elementtitehtaamme sijaitsevat Jyväskylän Seppälänkankaalla sekä Laukaan Asemalla. Elementtitehtaissamme on omat laadunvalvontakäsikirjat ja -järjestelmät. Kolmantena tarkastusosapuolena toimii Inspecta Sertifiointi Oy.

Kunnallistekniikka

Olemme luopuneet KT-tuotteiden valmistuksesta toistaiseksi. Myymme vielä varastossa olevia tuotteita.

Tuomas Niska 0405286365

Laadukkaat, luotettavat ja CE-sertifioidut tuotteemme luokitellaan kuormitusluokan mukaisesti A-, B- ja C-luokan tuotteiksi. A- ja B-luokan tuotteet ovat tarkoitettu viheralueille ja C-luokan tuotteet ovat tarkoitettu kuormitetuille liikennealueille. Tuotteisiimme kuuluvat kaivonrenkaat, pohjarenkaat, kansilevyt, kartiorenkaat, kartion korokerenkaat, kaapelikaivot, liikenne-esteet sekä maakellarit. Ne valmistetaan Laukaan Aseman tehtaallamme osoitteessa Hiekkapolku 8, 41350 Laukaa as.

Laukaan Betoni Oy

Laukaan Betoni Oy on betonirakentamisen vahva toimija. Laukaan Betoni Oy toimittaa rakentajalle valmisbetonit, betonielementit, kunnallistekniikkatuotteet ja betoniraudoitteet. Elementtitehtaamme sijaitsevat Jyväskylän Seppälänkankaalla ja Laukaan Asemalla. Neljä eri valmisbetoniasemaamme (Jyväskylä, Laukaa, Suolahti, Vaajakoski) tarjoavat edulliset kulkuetäisyydet koko Keski-Suomen alueelle. Betonielementeissä Laukaan Betoni Oy on vastuullinen toimija koko Suomen alueella.

Tutustu tarkemmin